Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ



Η Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών σας προσκαλεί στην παρουσίαση του επιστημονικού και ευρύτερα πολιτιστικού έργου της. Στην εκδήλωση εκθέτονται οι εκδόσεις της Εταιρείας και στιγμιότυπα από τη δραστηριότητά της.
Παράλληλα παρουσιάζεται Έκθεση παλαιότερων σχολικών βιβλίων και εκπαιδευτικού υλικού από το τέλος του 19ου αιώνα έως το πρόσφατο παρελθόν.
Χώρος της εκδήλωσης: Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη Αργοστολίου
Ημερομηνία εγκαινίων: Σάββατο 25/10/2014, ώρα 19:00
Ομιλητές στα εγκαίνια των εκθέσεων:
α) Ρενέ Λιναρδάτου-Μαρτίνη, Γεν. Γραμματέας της Εταιρείας, με θέμα: «Σύντομη διαδρομή των δραστηριοτήτων της Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών»
β) Δώρα Μαρκάτου, Καθηγήτρια της Ιστορίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τακτικό μέλος της Εταιρείας, με θέμα: « Το επιστημονικό (ερευνητικό και εκδοτικό) έργο της Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ιστορικών γ) Ηλίας Τουμασάτος, διδάκτωρ Φιλολογίας του Ιονίου Πανε-πιστημίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, με θέμα: « Σύγκριση των παλαιοτέρων και νέων σχολικών βιβλίων. Η εκάστοτε αναγκαία παιδαγωγική προσαρμογή».
Χρόνος λειτουργίας των εκθέσεων: Έως 10/11/2014, 10:00-12:00 π.μ. και 18:00-20:00 μ.μ., κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης.
Για τα σχολεία, σε οποιαδήποτε ώρα λειτουργίας της Βιβλιοθήκης κατόπιν συνεννόησης (τηλ. 26710-22583).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου