Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

"ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ"Η ΙΟΝΙΟΣ βιβλιοθήκη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στην πρώτη της επίσημη παρουσίαση διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Τα Πνευματικά Επτάνησα την εποχή της Eνωσης" την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου - Αθήνα).
Για το θέμα θα μιλήσουν: ο αναπληρωτής Νομικός Σύμβουλος Αντώνης Π. Αργυρός και ο αναπληρωτής Πρύτανης καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με απαγγελία επιλεγμένων λογοτεχνικών και ποιητικών αποσπασμάτων της Επτανησιακής πολιτισμικής κληρονομιάς σε ερμηνεία και επιλογή κειμένων Μαρίας Θωμοπούλου και Αλέξανδρou Ζαχαρέα και θα κλείσει με το θεατρικό αναλόγιο "Ιδού ο άνθρωπος" με τους Γιώργο Βλάχο, Πέτρο Γάλλια, Κατερίνα Γεωργάκη και Χριστίνα Κουλουμπή.
Την παρουσίαση της ΙΟΝΙΟΥ βιβλιοθήκης στην ηλεκτρονική - ψηφιακή της μορφή, θα σντονίσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φύτρας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Λευκάδας - Ρ/Σ Καρυάς 96,7, ραδιοφωνικούς σταθμούς των Επτανήσων και μέσω διαδικτύου από τις σελίδες των χορηγών επικοινωνίας.

Χορηγοί εκδήλωσης
Συνεταιρισμός Ρομπόλα Κεφαλονιάς

Χορηγοί επικοινωνίας
Ραδιόφωνα
Δημοτικό Κανάλι Πειραιά 90.4
Δημοτική Ραδιοφωνία Λευκάδας - Ρ/Σ Καρυάς 96,7
Τσιρίγο FM (Κύθηρα)
Ράδιο Ερμής (Ζάκυνθος)

Εφημερίδες - Portals
Άρωμα Λευκάδας
inLefkas
LefkadaPress

Επιμέλεια ραδιοφωνικής παραγωγής / Ραδιοφωνικό Σποτ
Παναγιώτης Κατωπόδης

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες
Γεν. Γραμματέας Ε.Ε.Ε.
Μαρία Γραμματικού
Τηλ.: 6946259240 - 6932822675
καθώς και στο email την ΙΟΝΙΟΥ βιβλιοθήκης
info@ionianlibrary.gr

Γραφείο Τύπου ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου