Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ Η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ
Στο NOVISAD της Σερβίας από τις 14 έως 16 Νοεμβρίου 2014 διεξήχθη το έκτο DANCE FEST NOVI SAD το οποίο είναι πανευρωπαικός διαγωνισμός μοντέρνου και σύγχρονου χορού και πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Στο DANCE FEST NOVISAD συμμετείχαν 20 διαγωνιζόμενες χώρες και πάνω από 4000 χορευτές.
Από την Ελλάδα συμμετείχε η σχολή μοντέρνου και κοινωνικού χορού ”Art & Style Dance Studio” της κ. Γαλιατσάτου Όλγας από το Αργοστόλι Κεφαλληνίας η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο σύγχρονο contemporary\modern, τη τέταρτη θέση στο Ballroom-tango και την πέμπτη θέση στη jazz.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή που παιδιά από την Κεφαλονιά εκπροσώπησαν επάξια το νησί μας και την Ελλάδα.
Θα ήθελα με τη σειρά μου  να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην καθηγήτρια χορού της σχολής κ. Γαλιατσάτου Όλγα, στους μαθητές και στους γονείς τους για όλη τους την προσπάθεια.

Ο επίτιμος πρόξενος
ΒΙΚΤΩΡ ΡΟΥΧΩΤΑΣ


ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ
Απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη σχολή μοντέρνου και κοινωνικού χορού της χορογράφου-καθηγήτριας κας Όλγας Γαλιατσάτου, καθώς και στα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους (μοναδική στον ελλαδικό χώρο) και τη μεγάλη επιτυχία τους στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό μοντέρνου και σύγχρονου χορού που πραγματοποιήθηκε στο Novi Sad της Σερβίας.
Το γεγονός ότι η συμμετοχή αυτή έδωσε στην χώρα μας τη 2η θέση στην κατηγορία του σύγχρονου χορού δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.
Η ΠΙΝ στηρίζει την προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερες επιδόσεις και επιτυχίες που θα προκύψουν μέσα από σκληρή προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου