Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑ


Στον Νίκο Καββαδία, στον απόλυτα βιωματικό ποιητή, τον ιδανικό εραστή «των μακρυσμένων θαλασσών και των γαλάζιων πόντων» που άντλησε δύναμη και αγάπη για τον Άνθρωπο μέσα από τον μαγικό και απέραντο κόσμο της θάλασσας είναι αφιερωμένη η μουσική παράσταση που διοργάνωσε η ομάδα πολιτισμού το “Λιμάνι της Αγωνίας”.

Η μουσική  παράσταση  με τίτλο: «Η Προφητεία της Περουάνας» από το συγκρότημα MASIF  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαίου 2015, στις 21:00, στο μαγευτικό εξώστη του Μεγάρου του ΟΛΠ, μέσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε αυτή τη  μουσική παράσταση – αναδρομή στον ποιητή και άνθρωπο Νίκο Καββαδία, περιλαμβάνονται: 40 χρόνια μετά το θάνατό του με αφήγηση, προβολή slides, αλλά και τραγούδια μελοποιημένα από τους Θάνο Μικρούτσικο, Μαρίζα Κώχ, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Ξέμπαρκους, Γιάννη Σπανό καθώς και 2 ανέκδοτα τραγούδια. Συγχρόνως,  μέσα από την αφήγηση του Βαγγέλη Βελώνια θα φανερωθούν απόκρυφες πτυχές του ταξιδιού της  ζωής και του έργου του.

Με αυτό τον τρόπο  η Ομάδα Λιμάνι της Αγωνίας – έχοντας 15ετή ήδη παρουσία στα κοινά του Πειραιά θέλησε να συμμετάσχει στον εορτασμό των «Ημερών Θάλασσα – Πειραιά»  τιμώντας το Δήμο του  αλλά και να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του  “Πειραιώτη” ποιητή για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το θάνατό του.

Μέγαρο ΟΛΠ: Ακτή Μιαούλη 10


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου