Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΡΕΙΚΙ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ




ΡΕΙΚΙ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, Λιάνα Τελειώνη, Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής, πρώτη έκδοση 2010
Πολλές φορές τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν περιστάσεις και γεγονότα, θαύματα που συμβαίνουν στη ζωή μας…
Στη διάρκεια συγγραφής αυτού του βιβλίου, άρχισαν να γίνονται διάφορα εκπληκτικά πράγματα. Είναι αυτό που λέμε, ότι κάποιες φορές το σύμπαν μοιάζει να συνωμοτεί ώστε να φέρει στο δρόμο μας τους κατάλληλους ανθρώπους, συζητήσεις, καταστάσεις και μηνύματα! Πέρα απ’ αυτό, η δική μου ανταμοιβή με την όλη διαδικασία, είναι ότι θυμήθηκα πράγματα που είχα ξεχάσει, αναθεώρησα τα δεδομένα και ήρθα σε επαφή με τα πιο βαθιά μου κομμάτια, ανιχνεύοντας για μια ακόμα φορά τον εαυτό μου.
Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για εσάς που έχετε το θάρρος να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε, που δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από τη δική σας αλήθεια. Που θέλετε να πάρετε τη δύναμη σας στα χέρια σας, να δημιουργήσετε αστραφτερή υγεία, εσωτερική ηρεμία, ποιοτικές σχέσεις, περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές, μια διαφορετική καλύτερη πραγματικότητα, για τον εαυτό σας και τους άλλους. Γιατί καθώς εσείς θεραπεύεστε, προωθείτε τη θεραπεία σε πολλά άλλα επίπεδα της ύπαρξης.
Τα στενά όρια της λογικής και του ορθολογισμού συχνά μας εμποδίζουν να δούμε καθαρά. Η αλήθεια είναι ότι δεν καλύπτουν πλέον το σημερινό τρόπο ζωής, αφού αδυνατούν να δώσουν λύσεις, ακόμα και σε καθημερινά, πρακτικά ζητήματα! Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε μεθόδους αντίληψης και μάθησης, που δεν βασίζονται στο γραμμικό τρόπο σκέψης, ο οποίος στηρίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία που δέχονται οι αισθήσεις μας. Πολλοί κατανοούν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται – ούτε όπως θέλουν να μας τα παρουσιάζουν- και αποφασίζουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
Χρησιμοποιήστε το Ρέικι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη, σαν ένα θαυμάσιο εργαλείο για να αφυπνίσετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις, να έρθετε σε επαφή με τη αυτοθεραπευτική σας ικανότητα, με τον εσωτερικό σας δάσκαλο, αλλά μην το θεοποιήσετε, ο Θεός βρίσκεται μέσα σας και περιμένει να τον ξυπνήσετε. Χρησιμοποιείστε επίσης κάθε εργαλείο που βρίσκετε στη διάθεση σας για να ενεργοποιήσετε τη δύναμη σας, ώστε να γίνετε οι αρχιτέκτονες της υγείας, της ευημερίας και της ευτυχίας σας.
Πολλές είναι οι διαβαθμίσεις της ανθρώπινης συνειδητότητας, πολλά και τα μονοπάτια προς τη θεραπεία και την ολοκλήρωση. Διαλέξτε με προσοχή το δικό σας. Το Ρέικι είναι ένα από αυτά. Αν το επιλέξετε, εύχομαι να βαδίσετε μαζί του, στα πιο φωτεινά μονοπάτια της γνώσης, της ενέργειας και της αγάπης. Να γίνετε ένα φωτεινό υπόδειγμα αφύπνισης, πνευματικής θεραπείας, καλοσύνης, ευγένειας, και προσφοράς.


Κείμενο, φωτογραφίες και εξώφυλλο από το βιβλίο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου